НОВИНИ | ИЗМАМИ | ИЗМАМНИЦИ
НОРМ.ДОК. | ЛИТЕРАТУРА | LinkList
 

Защо направихме този сайт? Какво целим? Какво печелим?

Печелим приятели :-)

Целим да разкрием измамниците и измамните им схеми.

Направихме този сайт защото в България е пълно с измамници, измамата е вплетена в нашето ежедневие и в повечето случаи даже не и обръщаме никакво внимание, докато …

Докато ние самите не сме ужилени с много пари. Уви тогава вече е късно. Каквото и внимание да и обърнем, колкото сили и средства да хвърлим ще сме губещи.

Тъй че търсете, четете, мислете и проверявайте и да не ви пука, че ще ви мислят за параноици.

Измамата е висш пилотаж, тя далеч надхвърля мащабите и сложността на хитростта и лъжата. Измамата се получава в онази зона, където истината не може да се провери от измамения. В тази тъмна зона измамата властва с цялата си сила. Колкото по-близо е измамата до истината толкова тя е по-могъща. Колкото измамникът е по-близък на измамения толкова измамата е по-голяма, а последствията - по-тежки.

Целта ни е на този сайт да намерят място измамниците, измамните им схеми и по-сериозните случаи на измами. Измамата умира когато наяве излезе истината! Една лъжа може да бъде подменяна от много други лъжи, но истината е само една!

Нашата мисия са истината и справедливостта.

Поради това решихме да популяризираме измамниците, измамните им схеми и изобщо измамата.

Само така те ще си получат заслуженото:-) Известните на всички измамници са осъдени на посредственост и неуспехи …

В наше лице измамените ще намерят трибуна за проблемите си, ще получат нашата подкрепа, съдействие и дори възможност за компенсация.

Потърпевшите нека подробно да опишат случая хронологично, да приложат копия от всички налични документи, да представят резултатите от извършените проверки, да опишат как са разкрили измамата, каква е схемата на измамника и какви са наличните данни за него.

Ние се ангажираме да дадем трибуна на потърпевшите, да ги консултираме и да съдействаме за пълното разкриване на измамата и измамника.

Всички проверени случаи ще бъдат публикувани. В същото време ще дадем и право на отговор на измамниците. Срещу всеки материал ще стои вакантно правото на отговор.

Данни за случаите ще бъдат подавани на компетентните органи. За целта анонимни сигнали няма да се разглеждат. Във всички случаи когато анонимността на потърпевшите се изисква тя ще бъде най-строго спазена.

Всеки който е направил собствен сайт по конкретен случай може да добави информация в нашите масиви и да включи WEB връзка в нашия LinkList.

Всеки потърпевш който е осъзнал положението си четейки нашите материали може да сподели впечатления, информация и опит.

Всеки според възможностите си може да подпомогне мисията ни морално и материално.

Надяваме се от този сайт да спечелим всички. Дори и измамниците:-) Веднъж разобличени те ще трябва да се променят.

И не забравяйте! Измамниците са безскрупулни и опасни хора. Те са способни на всичко за да не бъдат разкрити. Разкрити ли са обаче те стават страхливи и нерешителни!

РАЗКРИЙТЕ ГИ !!!

 
INDEX | FAQ | ADD LINK | QUESTIONS | CONTACTS | FORUM
 
ALL RIGHTS RESERVED © ASSOCIATION SPHERE