АРХИВИ ПРОДУКТИ УСЛУГИ FREETOOLS

НОРМАТИВНИ Д. БИБЛИОТЕКА LINKLIST


Добра новина е, че MTEL пусна на пазара новата услуга за данни DATA PRIMA .

Накратко това е дейта карта за предплатен мобилен интернет. Предлага се в два варианта: само сим карта за 14,90 лв. или сим карта и VMC стик за 79,00 лв. Включените в пакета 400 mb са валидни за 120 дни. След това потребителят може да презареди един от следните дейта пакети: Data 512 за 19,90 лв., Data 1500 за 29,90 лв. и Data 5000 за 49,90. Валидността на пакетите е 60 дни, което е двойно повече в сравнение със стандартните MTel Free Surf пакети.

Най-интересното е, че DATA PRIMA няма да подлежи на регистрация (каквато е задължителна за стандартните предплатени карти), тъй като всички гласови менюта и услуги са блокирани. Така на практика за всички любители на сигурността това е най-доброто решение за интернет комуникация в България.

Всеки може да закупи картата от мрежата на MTEL (все още не е навсякъде). Надяваме се скоро DATA PRIMA да се предлага и в партньорската мрежа. При положение, че разполагате със съвременен телефон и тази дейта карта, бихте могли да ползвате почти целия арсенал от нашите FREETOOLS ресурси за сигурност.

В момента е под въпрос дали ще може да се ползват sms услугите с тези карти. Въпреки, че това е заложено, по наша информация има голям натиск от МВР последните да бъдат орязани ...

 

INDEX ЗА НАС КОНТАКТ ВРЪЗКА ФОРУМ

 

ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © SSS ©